top of page

Blogi

Aurinko armas

Ihana aurinko on paistanut ja hellinyt kesäihmisiä koko alkukesän. Tänä kesänä on saanut luopua villapaidasta, piposta ja kumppareista. Viime kesänä ne kun kuului jokapäiväiseen varustukseen. Mutta liika on liikaa ja aurinkoa on piisannut jopa ongelmaksi saakka. Kasvit ja luonto tarvitsevat vettä ja viljelijöiltä on kuulunut huolestuttavia uutisia pelloilta. Nähtäväksi jää mikä on satotilanne syksyllä. Onneksi juhannus ei petä tänäkään vuonna ja vettä saadaan ainakin jonkin verran.

Meidän pelloilta tehtiin kuivaheinää jo kesäkuun puolivälissä. Heinä vaikutti koemaistajille maistuvan ja saatiin kuivaan halliin ennen kuin pisaraakaan tuli taivaalta. Omat lampaat ja muutamat muutkin eläimet saavat ensi talvena rouskutella hyvälaatuista heinää. Heinän tuoksu toi mieleen monia ihania lapsuusmuistoja tädin heinäpellolta. Onpa hienoa päästä nauttimaan taas heinän teosta ja tarjota niitä lapsuusmuistoja nyt myös omille jälkipolville.

Ihanaa keskikesän aikaa kaikille!


Suositellut Artikkelit
Arkisto
Seuraa
  • Grey Facebook Icon
bottom of page