top of page

Blogi

Suloinen kevät

Tänään 7.5.2018 ollaan tasan kuukautta aiemmin kylvö- ja istutuspuuhissa kuin vuotta aiemmin. Kevät näyttää nyt suloisemmalta kuin koskaan. Viimeiset jäähileet ajelehtivat järven pinnalla, linnut laulavat, aurinko pilkistää pilvien takaa ja pienet kasvin taimet nostavat päätään maasta. Ja ihan näinä päivinä saamme maatilan joukkoihin vahvistusta pienen ihmistaimen muodossa.

Yhdessä ihanan Kaisan kanssa harjasimme tänään kasvimaan penkkejä puhtaaksi ja istutimme ensimmäiset sipulit sekä syötävät kukat. Samalla saimme nauttia kevään raikkaasta ilmasta, auringon pilkahduksista, joutsenten äänekkäästä leikistä ja mullan tuoksusta. Tästä on nyt niin hyvä aloittaa uusi kasvimaakausi. Sääkarttakin näyttää ihanan aurinkoiselta. Suloista kevättä kaikille!


Suositellut Artikkelit
Arkisto
Seuraa
  • Grey Facebook Icon
bottom of page