Blogi

July 31, 2017

Meidän perheessä ei ole koskaan aiemmin seurattu yhtä tiiviisti sääkarttaa kuin tänä kesänä. Moneltako sataa, ehditäänkö pellolle, pitääkö siirtää kuivattavat kasvit jo sisälle? Sadetta on riittänyt, ilma on ollut kylmä ja ilman villapaitaa ei ole selvinnyt. Kasvit kylvettiin kesäkuussa siemenestä ja sen jälkeen on jännitetty kuinka kasvit lähtevät itämään, kun yölämpötila ei juurikaan päässyt käymään +10 asteessa alkukesän aikana.


Voi sitä iloa, kun sinnikkäät pikkutaimet kuitenkin nostivat päätänsä penkeistä. Kasvit tarvitsevat kasvaakseen vettä, ravinteita, aurinkoa ja hellää huolenpitoa. Toivotaan, että aurinkoakin tälle kesälle vielä saataisiin :)

Tilalla on seurattu säätiedotusta, kylvetty, kitketty ja kerätty, opeteltu jatkuvasti uutta, juostu karkailevien lampaiden perässä, huollettu koneita, kehitelty itse erilaisia toimintoja, seurattu taas säätiedotusta ja ihmetelty kasvien kasvua. On oltu epätoivon partaalla, hihkuttu innosta, kyselty kenen idea tämä oikein oli, ja kuitenkin...

Please reload

Suositellut artikkelit
Arkisto
Please reload

Seuraa meitä Facebookissa
  • Grey Facebook Icon
  • White Facebook Icon

 Savolan Maatila

Lepolantie 47

62660 Itäkylä

+358 (0)400 324 171

savolanmaatila@gmail.com

SAVOLAN MAATILA